zondag 21 juli 2013

Nummer drie ook goed!

Eindelijk kan ik weer verder met mijn blokken en mag ik weer aan nieuwe beginnen, want alle drie de foute zijn uitgehaald en opnieuw gemaakt en nu helemaal naar mijn zin:


Is hij nu foutloos? Welnee er zit sowieso nog een fout in maar dat is mijn geheimpje en waarschijnlijk is dat ook niet het laatste, maar dit foutje vind ik prima en maakt het dus echt helemaal mijn werk!

Terwijl ik steekjes zette, zette DP weer wat mooie planten in de tuin, vooral deze Agapanthus vind ik geweldig:

Maar ook de Strong Annabelle die achter de  vijver is gekomen vind ik prachtig, maar ja ik mocht ze dan ook zelf uitkiezen! En kijk eens even goed dan zien jullie drie van de bewoners van de vijver:


In totaal zitten er vijf Goudwindes en er zwemmen ook nog wat andere rond o.a. Grondelingen die de wanden afgrazen, zo leuk om naar die beweeglijk visjes te kijken.

Oh en dan heb ik eindelijk en heel aarzelend het blok van Rini opgestuurd, meiden wat heb ik zitten tobben, meerdere keren héél voorzichtig uitgehaald, maar iedere keer ging het weer scheef en anders dan bedoeld, ik werd er echt mesjogge van, maar hier mijn schamele bijdrage aan haar wisselquilt It Giet Oan!
 

Het is gemaakt van drie oude zakdoekjes, twee werden opgestuurd en één werd onwetend door DP gedoneerd!´Wel zij vind het prima, dus ik ben heel erg opgelucht! Nu kan ik aan het volgende blok gaan beginnen!

Zo vandaag bij Mams langs, DP gaat wat doen aan het onkruid in haar achtertuin en dan samen gezellig koffiedrinken.
Fijne dag!