zaterdag 22 december 2012

Er dwars doorheen geborduurd!

Waar doorheen, door het einde van de Maya kalender ! En het was gezellig! We kwamen zo rond half twee binnenvallen bij Liezbeth en na een bakje koffie (natuurlijk met wat lekkers!) konden we kiezen, werken aan een eigen werkje of aan het speciaal door haar gemaakte ontwerp, iedereen koos voor het laatste en dus werden daar heel wat steekjes van gezet:


Links zien jullie hoever ik ben gekomen en rechts wat het uiteindelijk moet worden, een grappig tasje met sneeuwman (kan dus verder met mijn verslaving!), een rendier en een ster.

We hadden allemaal wat meegenomen voor de pot-luck en het eten was heerlijk, we hebben gesmuld! Na het avondeten werd het plaag-spel gespeeld, op tafel kwam een hele stapel cadeautjes te liggen die Liezbeth had gekocht en door middel van het gooien van dobbelstenen en steeds veranderende regels kreeg iedereen een pakje!


Ik kreeg zo tussendoor een leuk kapstokje, toen een sneeuwpopje van hout, een houten kerstboompje en handcrème, maar ik eindigde met een leuke doos met heerlijke zeep:


Nog even de leuke kaart laten zien die ik van een van de andere dames kreeg en de leuke verpakking van Liezbeth's ontwerp:


De leuke sneeuwpop wenst ons een Merry Christmas en de kaart (met een bedel die ons extra tijd geeft!) een Vrolijk Nieuwjaar, dus beide wensen bij elkaar!

Vandaag gaan we gezellig op familie bezoek, dus er zullen wel geen steekjes worden gezet, maar zondag is er weer een dag!

Fijne dag!