maandag 24 februari 2014

Soms ...

Soms valt het mee en dat was gelukkig gisteren het geval! Zaterdag belde mijn broer, Mams was niet in orde en ze was maar half aangekleed en zat in haar ochtendjas, nu je snapt dat ik schrok, maar toen ik er zondag naar toeging was ze weer aangekleed en zat ze te slapen in haar stoel! Ze schrok wakker toen wij binnenkwamen en was zo blij toen ze ons zag, maar toen ik haar vertelde dat ik dinsdag met haar ga winkelen, was ze nog blijer en fleurde weer helemaal op! Nee ze heeft niets nodig, 14 broeken en zeven vesten, tig truitjes en bloesjes en bergen ondergoed maken een volle kast, maar het wordt voorjaar en dan wil je toch iets nieuws! Er hangt zelfs nog kleding met de prijskaartjes eraan en ze komt echt niets tekort, maar ja het voorjaar kriebelt en dus gaan we op een bloesje uit!
Ook wil ze een cadeautje voor mijn verjaardag kopen, nu heb ik echt geen idee wat het moet worden, heb alles en het zal dus wel een plant of een mooi boeketje worden!
Maar daardoor geen steek gezet en nu DH ligt te slapen (hij gaat weer een hele week 's nachts werken omdat een collega zijn elleboog brak) ga ik dat maar eens inhalen, kan nu toch niet stofzuigen!

Fijne dag!