vrijdag 27 december 2013

Soms ......

Soms gaat het anders dan geplanned, je neemt je van alles voor en dan gooit een forse buikgriep roet in het eten! Nee niet ik maar DH werd de dag voor Kerst erdoor getroffen en dus geen uitgebreid diner met een heerlijk dessert en wijnen, maar een sobere maaltijd en een volle vrieskast!
Maar gelukkig was hij wel in staat de eerste kerstdag op de bank door te brengen en terwijl hij zo nu en dan een uiltje knapte vermaakte Mams zich met het bekijken van haar kerstcadeautje:


Dit fotoboek maakte ik voor haar en ze wandelde op deze manier weer door haar eigen huis! Het wordt echter steeds duidelijker dat ze erg vergeetachtig is geworden, niet alleen vertelt zij vele malen hetzelfde verhaal, ook veel dingen die jarenlang in haar huis stonden is zij vergeten.Maar er kwam weer veel boven toen zij het bekeek! Daarna bewonderde zij de onderzetters die ik had gemaakt en zo één wilde zij ook wel, dus i.p.v. een vierde met een sneeuwman te versieren ging ik aan de slag en borduurde voor haar:Juist een vogeltje! Bijna zou ik zeggen; wat anders! En ondanks aangezette peertjes en een zieke DH werd het toch nog een heel gezellige eerste Kerstdag!

Fijne dag!