zaterdag 23 februari 2013

Steekjes en boek!

Gisteren las ik op Evelyne's blog dat zij een boek heeft laten maken van haar logjes en dat was iets wat ik ook al langere tijd wilde doen en daar zij de link erbij heeft gezet kon ik meteen aan de slag!
Eerst maar even alle logjes van 2011 en 2012 erin gezet, maar nee dat lukte niet, veel te veel, dus toen verdeeld in twee keer acht maanden, maar dat vond DP niet leuk en dus heb ik nu het eerste boek besteld met alleen alle 118 logjes van 2011 en nu maar wachten, over ongeveer vier weken moet het hier in de bus vallen!
Als het naar mijn zin is maak ik daarna ook een boek over 2012, maar dat zal ook in twee delen moeten dat is het nadeel van iedere dag een logje schrijven!

Gisteren naar de bee geweest bij Cora en daar showde Geertje een van haar al wat oudere creaties, kijk eens wat een ketertje:

En ik ging daar verder met mijn borduurtje, 's avonds thuis de laatste steekjes gezet en voilá hier het uiteindelijke resultaat:


Heb een paar ideetjes om mijn borduurtjes te gaan verwerken, zal vandaag eens kijken of het gaat lukken, maar ik moet ook nog wat andere dingen afmaken zoals het blok voor de wisselquilt (deze keer voor Cuny) en de tweede  mugrug, dus genoeg te doen!

Fijne dag!