zaterdag 18 oktober 2014

Sneeuwmannen in oktober!

Ja daar was ik echt aan toe, aan een sneeuwman en ik heb er gelukkig nog heel wat liggen om te maken en mijn verzameling uit te breiden, zowel in kruissteekjes als in andere materialen! Maar ik besloot gisteren eerst maar eens te beginnen aan een makkelijke omdat ik dan lekker steekjes kan zetten zonder na te denken en dus ben ik met een stitcherie begonnen:


Nee hèhè, natuurlijk is hij nog niet af, maar ik vind dat ik toch al aardig wat gedaan heb!

Verder heb ik mijn hart verloren!! Ja echt! Nee niet aan een andere man, ik ben na tien maanden huwelijk heus nog niet op mijn DH uitgekeken (LOL), maar wel op een quilt!  Ik zag namelijk The Prince van Susan Smith op diverse blogs en ik ben er echt weg van! Dus ging ik op zoek naar het patroon op het internet, maar vond het niet, dus toen maar even gebeld met DH&W in Amsterdam, maar helaas het patroon is nog niet leverbaar! Dus nu maar afwachten en ondertussen genieten van deze foto's:















En terwijl ik op het patroon wacht kan ik vast beginnen met het verzamelen van mooie lapjes! Vooral die met plaatjes erop zullen nog een hele zoektocht worden!