zondag 4 december 2011

VL-letjes en allerlei steekjes!

De Vrolijke Lapjes quilt oftewel Mijn Victoriaanse oftewel de Sprokkelquilt wordt steeds langer en mooier en al hoewel ik de afgelopen week geen kans zag de lapjes van vorige week eraan te zetten, ik kon wel de zeven nieuwe uitzoeken:


De meeste zijn van Lia maar er zit ook weer een zijde lapje tussen, deze keer een restje van mijn eerste Victoriaanse! Deze met die van vorige week ziet er samen met de eerste delen zo uit:


Van de week proberen ze weer aan elkaar te zetten en de naden weer te borduren en ook ga ik de achterkant en de randen voorbereiden, dan weet ik meteen hoeveel lapjes er nog bij zullen kunnen! Maar ik stop dan niet hoor, ik ga gewoon door met de lapjes en maak er nog een grote quilt bij en misschien ook nog wat kussenhoesjes, dus het komt allemaal wel op!

Natuurlijk zette ik gisteren ook nog wat steekjes!


Het linkse borduurtje spreekt voor zich, de letter R voor in de letterbak, nog 8 te gaan! Het rechter vond ik ergens op de PC opgeslagen (kwam van de blog van haar) en wat het moet gaan worden? Geen idee, vond het gewoon een mooi patroontje, komt vanzelf wel een ideetje bij! Zo vandaag weer lekker verder met steekjes, lekker lui en lekker langzaam! Fijne dag!