maandag 31 maart 2014

Faux = fout = vals

Dat is de Franse vertaling van het woord faux, onderwerp van de foto van de dag! Nu kan ik bij fout heel wat dingen verzinnen, een foutje in mijn borduurwerk of in mijn naaiwerk, of in die ene baan behang die ik gisteren te kort afknipte, maar iedereen die creatief bezig is die weet dat je fouten maakt en soms achteruit moet werken en dus blijft vals over! Maar wat is vals? Ja sommige mensen zijn vals en ik kan mij uit mijn jeugd nog heel wat valse opmerkingen herinneren die tegen die en gene werden geuit, maar ik ben een gelukkig mens en het enige dat nu nog vals is in mijn leven is de kleur van mijn haar!

Ik werd als een echte blondine geboren, maar helaas in de loop der jaren werd het steeds donkerder en dus besloot ik al op zestienjarige leeftijd dat ik gewoon mijn eigen kleur blond wilde houden en vanaf toen heb ik mijn haar dus regelmatig geblondeerd en weet je ik ben dan ook vast van plan er niet mee te stoppen tot ik grijs wordt, maar dat zit er helaas nog niet in!

Dus dames (en heren) voorlopig zal ik nog heel wat doosjes blondeer moeten halen en gebruiken en al koop ik tegenwoordig wel een natuurlijk middel wat gelukkig niet meer zo stinkt, ik vind het nog steeds oneerlijk dat wij blondines niet onze eigen kleur haar houden tot we grijs worden! *Ü*

Fijne dag!