woensdag 8 oktober 2014

Goedemorgen!

Het is 06.04 uur als ik achter de computer kruip! De afwas staat al weer in de keuken, het ontbijt is al gedaan en de lunch voor DH ook, dat zit alweer in een bakje! DH is uitgezwaaid, Tara heeft haar boterham en haar bak water gehad en ik mijn fruit, hier begint de dag namelijk al om half zes!

Ontbijt:                                                    Lunch:

Vinden wij dat erg? Nee dat niet, we kruipen er 's avonds wel steeds vroeger in om dit vol te kunnen houden en  dat betekent dat de opname apparatuur hier in huis overuren maakt, maar ook dat ik al heel vroeg aan het huishouden kan beginnen! 
En ook aan mijn steekjes! Gisteren heb ik er heel wat gezet, maar vooral aan mijn Top Secret project, dus daar kan ik niets van laten zien, daarom hier een gouden oude om van te genieten:


Deze ligt namelijk weer klaar en binnenkort ga ik weer aan de slag met de inhoud, het is nu tenslotte niet zo warm meer en dan kan ik wel onder zo'n groot werk wegkruipen! Ja het wordt de hoogste tijd om weer verder te gaan met mijn Jane:


Maar vandaag hoop ik wel mijn TS project af te krijgen en dat verdraaide randje zit mij ook nog dwars, maar wat het ook wordt, het worden heel veel steekjes hoop ik!

Fijne dag!