maandag 24 april 2017

Houd er de moed maar in...

We hebben een ...week achter de rug, ik probeer de moed erin te houden maar wat is dat moeilijk! We hebben afscheid moeten nemen van Gucci, zij was na de winter helemaal van slag, wilde niet meer eten of drinken en ondanks onze goede zorgen en ieder half uur eten en drinken geven met een klein spuitje heeft zij het niet gehaald.


En of dat nog niet genoeg is, gaat Tara ook steeds verder achteruit! We zijn al drie keer naar de dierenarts geweest, eerst naar onze eigen dierenarts en daarna naar een specialist, maar dat werd ook niets, dus heb ik aangedrongen op het maken van foto's van haar rug en rechter achterpoot en bloedonderzoek, dit gaat morgen gebeuren. Ze wil niet meer lopen en heeft heel veel problemen bij het opstaan en als we buiten zijn dan stopt ze steeds en kijkt mij met van die grote treurige ogen aan. Ik ben er vannacht meerdere keren uit gegaan, maar wat ben je machteloos als een geliefd dier niet in orde is.


Terwijl ik dit schrijf ligt ze zo achter mijn stoel te slapen, ze doet echt de hele dag niets anders! Wat kan er aan de hand zijn dat een levendige hond binnen één maand zo achteruit kan gaan!

Willen jullie voor ons en vooral voor haar duimen? Ze is pas 6 jaar en we willen haar echt nog niet kwijt raken!

Maar ik wens jullie allemaal toch:
een fijne dag.