vrijdag 7 juni 2013

"Het PROJECT"!!!Inderdaad een nieuw PROJECT en het verdient het om met hoofdletters te worden geschreven! Want meiden als ik jullie vertel dat het nieuwe borduurwerkje op een lap van 1.40 mtr. x 1.40 mtr. wordt geborduurd dan snappen jullie wel dat het echt een enorme klus is! De lap heb ik al:


Maar nu komt het moeilijke, wat voor kleur(en) ga ik gebruiken ..... één kleur, één kleur in meerdere schakeringen, één verlopend garen of ga ik met allemaal verschillende kleuren aan de slag??? Ik nijg nu zelf naar de mosgroene kleuren:Ben er nog niet uit! Maar ik kan jullie wel laten zien wat het moet gaan worden:


Juist de Dear Jane, maar dan helemaal geborduurd! Hier zien jullie het voorbeeld zoals het is ontworpen en gemaakt door haar! Hier kun je ook gratis het patroon, nu ja de patronen downloaden!
Hier een foto van de DJ van Ria die al begonnen is en hem maakt in allemaal grijs/groene tinten:


Ben benieuwd om te zien hoeveel er deze week bijgekomen is en ja zij kon er al aan beginnen omdat haar vorige borduurtje (nu ja tje!) al af was:


Is hij niet schitterend geworden deze prachtige blauwe merklap? Ik ben er helemaal weg van en als jullie denken dat ik vlug ben, wat te denken van haar!!

Gisteren kreeg ik bericht dat de peer die ik voor haar maakte en opstuurde naar Australië is aangekomen en ze vond hem mooi! Heerlijk als een cadeautje goed aankomt! Kijk eens op haar blog, Jenny is ontwerpster en maakt echt de schattigste quilts en stitcheries en in van die lieve kleurtjes! Ook heeft zij een maandblad dat je per PDF file kunt kopen, zo leuk! Momenteel heeft zij iedere week een gratis patroontje van een letter, deze week de R, maar ook alle vorige letters kun je nog downloaden!


Zo vandaag dus Tilda groep en lekker weer even neuzen bij Cora, want jullie weten het toch dat zij opheffingsuitverkoop houdt! Dus mocht je in de buurt komen van Schiedam wip dan lekker even bij haar aan! De koffie staat klaar!

Fijne dag!