woensdag 14 september 2011

Dagje Leiden!


   

Gisteren eindelijk de tentoonstelling van het gilde bezocht, was het al dagen van plan, maar moest eerst een beetje energie putten, maar dinsdag was de laatste mogelijkheid voor mij, omdat mijn auto vandaag naar de garage moet! Dus nadat ik Tara nog een keer had uitgelaten en daarna de riem en sleutel bij de buren had afgegeven (mijn buurvrouw vindt het heerlijk om met haar te wandelen) vertrok ik om 10 uur richting Leiden. Eerst even de tank vullen bij het pompstation en toen was ik onderweg, eigenlijk was ik er sneller dan verwacht en na de auto te hebben geparkeerd, liep ik achter een stel andere dames aan naar de Pieterskerk en daar bekeek ik eerst de helft van de tentoonstelling, wat hingen er mooie quilts tussen! Sommigen meer mijn smaak dan anderen, maar over het algemeen allen gemaakt met liefde en vakmanschap. Natuurlijk sprongen er een paar tussenuit en die laat ik jullie nu hier zien. Daar ik nog niet weet hoe en of ik hier een fotoalbum kan maken, zoals ik dat bij web-log deed, zullen jullie het voorlopig daar mee moeten doen!!


Maar na de eerste helft te hebben bekeken was het tijd voor koffie en een broodje en een rondje langs de winkeltjes en ja natuurlijk heb ik wat van mijn gading gevonden en nee ik had geen extra tassen nodig, past gewoon een mijn schoudertas, maar ik ben er blij mee! Kijk de zwarte vogelknoopjes voor een stitchery van Lynette Anderson (Het boekje met patroontje heb ik al een poos in huis!) en een lapje donkerrood effen stof, (gekocht bij Birdblocks) hier hoop ik een oude top mee te kunnen afwerken. Moet eerst even kijken of het er wel goed bij past! En dan mijn mooiste aankoop van vandaag!!! Kijk eens wat ik vond! Ja het is een borduurboek waar ik al een poosje geleden naar had gekeken en dat ik nu bij toeval weer tegenkwam, ik laat jullie binnenkort ook een paar van de mooie ontwerpen die erin staan zien!

Morgen laat ik jullie het tweede deel van de tentoonstelling zien, maar deze alvast nu want dit is er een van haar en ik vond het zo leuk om hem nu in het echt te kunnen zien!!

Vandaag weer genoeg te doen dus, eerst de auto wegbrengen en dan .... ehhhh strijken, naaien (bah verstelwerk!) en dan misschien nog wat leuke steekjes, maar dat zien jullie dan morgen wel weer! Fijne dag!