zaterdag 4 augustus 2012

Belofte maakt schuld!

Een paar weken geleden werd er gevraagd om foto's te plaatsen van je hobbyruimte en ik had toen ook beloofd om dat te doen, maar door allerlei verplaatsingen en verbouwingen hier in huis was er nog niets van gekomen, dus vandaag moet het dan maar! Ja ik weet het, mijn kamer stond al eens op mijn oude blog, maar het zal dus gewoon voor sommige oude nieuws zijn! Grijns!!

Hier mijn belangrijkste werkplek:


Hier staat Ome Jan en op dit heerlijke plekje in het licht van dakkapel zit ik dus meestal te naaien!
Volgende plekje is dit:


Ja en hier zie je dus een heel overvol plekje, hier staat Singertje en ook Opoe Singertje, die krijgt dit weekend een ander plekje want net nog rechts te zien staat de hometrainer en die gaat dit weekend naar beneden en dan kan Opoe daar staan!

Ja hier zien jullie dus dat het best handig is een hometrainer op je hobbykamer, ideaal als quiltrek dat stuur! Maar ik heb toch liever het echte quiltrek op mijn kamertje staan een stuk minder zwaar om te versjouwen. En ja hij hangt aardig vol met drie quilts erop, alhoewel de bovenste is een top die ik onlangs heb afgemaakt en waarvan de stofjes nog gekocht werden bij de quiltnaald! Een heel waardige Ufo dus!
Verder de Céline en de Log cabin die langzaam zijn finish begint te naderen, nog maar een paar naden doorstikken en dan mag Ome Jan er aan borduren!

Oh en dan heb ik natuurlijk nog mijn oude bed hier staan, een twijfelaar uit de jaren twintig, ideaal om wat spullen op uit te leggen, want daar heb ik verder niet veel plaats meer voor, daarnaast de oude rookstoel van de opa van DP:


En ja de strijkplank waar jullie al heel wat foto's van hebben gezien is weg, die staat nu beneden op het kleine kamertje, dus ik heb weer wat meer ruimte!


Links een deurtje naar de verwarmingsketel ruimte, waar dat sterrenquiltje hangt, dan mijn oude toilettafel (door mijn vader voor mij gemaakt!) Erbovenop staat mijn radio, de tv  heb ik weg laten halen, die gebruikte ik toch nooit! Erboven naast de klok hangt mijn laatste affo op borduur gebied geprikt, die herinnert mij er steeds aan dat er een lijst moet worden gevonden! En daarnaast de dubbele linnenkast, de grote (ga ik binnenkort wit schilderen!) herbergt al mijn lapjes en de kleine die er bovenop staat herbergt alle miniquiltjes, tenslotte rechts mijn mand uit Finland met daarin een paar ufo's en mijn Ierse die op een lapje wacht om het gat te herstellen dat Tara erin maakte! Erop een quiltje dat ik maakte van Finse stof. Zo Dat was dus mijn kamer en nu ga ik aan de slag, wassen en strijken staan vandaag op het programma, dus heb genoeg te doen en ja natuurlijk ook wat steekjes!
Fijne dag!