maandag 5 maart 2012

De VL-letjes van deze week!

Gisteren was mijn DD er nog tot het eind van de ochtend, daarna ben ik 's middag naar mijn Mams geweest, want ja als Mozes niet naar de berg komt, dan komt de berg wel naar Mozes! Gewapend met een lekker slagroomtaartje zijn DP en ik naar haar gegaan en hebben daar gezellig nog een beetje mijn verjaardag gevierd.  Daarna ging DP de tuin in om de rozen en wat andere planten voor haar te snoeien en Mams en ik hebben heerlijk zitten babbelen. Na thuiskomst heb ik eerst wat blogjes bezocht en daarna was het al weer tijd om het eten te maken en toen moest ik dus naar boven om de lapjes van deze week te gaan kieken! Ik heb besloten in deze quilt wel wat rood te gaan gebruiken en daarom hier de volgende keuze:


Jullie snappen het zeker wel, er kwam weinig van steekjes gisteren en dus heb ik niets om nu te laten zien. Maar ik heb op de blog van haar wel nog een stel foto's van de bloggersbee gedownload, dit is er een van:

Dit is namelijk een van mijn Ufo's die ik meegenomen had voor de show & tell en waar ik deze maand met de hand wat quiltsteekjes aan wil gaan doen, als ik iedere dag wat draadjes wegprik moet hij toch een flink eind komen voor het eind van de maand! Dus naast mijn applicatiewerk aan de Waterloo en mijn borduursteekjes (bijna bij) en het blok van Yoko Saito is dit mijn plan voor deze maand! Nu alleen nog wat tijd zien te vinden om alles te realiseren wat ik graag wil! Maar we beginnen weer aan een nieuwe week met frisse moed! Fijne dag!