maandag 11 juni 2012

We hebben prijs!!!

Hé roep ik naar DP, we hebben prijs! Oh ja? vraagt hij, hoeveel? Wel eh geen geld maar ik heb een bos bloemen gewonnen in de Postcodeloterij! Oh fijn dan hoef ik die niet voor je te kopen! De volgende dag nog twee enveloppen in de bus, weer bloemen! Dus ik zaterdag naar de winkel om drie bossen op te halen, de keuze was klein er waren alleen nog gele Gerbera's halen, maar een vaas met dertig kale stelen in een vaas is niet om aan te zien, dus een bosje groen erbij gekocht en toen was dit het resultaat: 



Staat wel zonnig op tafel, nu had ik zelf al een bosje witte Pioenrozen meegenomen en dus staan er weer wat prachtige bloemen te pronken en ik geniet daar zo van!

En weet je wat? Kon ik zaterdag weer roepen, we hebben prijs! Ja weer van de Postcodeloterij! De IJsprijs!! Mmmm, heerlijk Ben en Jerry ijs en dat terwijl wij allebei op dieet zijn! Nu ik zeg het jullie alvast, wij gaan dus binnenkort lekker zondigen en ons te buiten  aan onze potjes ijs! Jullie geloven het misschien niet, maar wij hebben al heel wat gewonnen met deze loterij, espressomachine, strijkijzer, tosti en broodrooster en een gourmetstel, maar nee nog nooit een straatprijs of het grote geld, maar ach we blijven hopen en zijn tevreden met onze leuke troostprijsjes!
Fijne dag!