donderdag 8 maart 2012

Kijk eens wat ik vond!

Eergisteren reed ik eerst naar de Gamma om iets te ruilen voor DP en daarna moest ik boodschappen gaan doen, ik kwam toen langs een woonwinkel waar ik al eerder leuke dingen had gevonden en daar ben ik even naar binnen gewipt!  Wat bleek, ze waren druk bezig met verhuizen naar Naaldwijk en dus was er niet veel meer te zien, maar toen zag ik plots dit oude ladekastje en voor een zacht prijsje mocht het met mij mee naar huis!


Wat speciale reinigingsolie erop gesmeerd en gepoetst, de laatjes schoongemaakt en nu staat het boven op mijn kamertje! Ik ga nog wel op zoek naar een handvatje voor het onderste laatje. Ideaal om heel veel kleine dingen en patroontjes etc. in op te bergen en daarmee mijn tweede werkblad wat leger te krijgen!! Mijn blad met speldenkussentjes en naaldenmapjes past er precies op en zo wordt het een heel fijn plaatje!


Zo ik ga aan de slag, proberen wat steekjes te doen aan mijn quilt, ook vandaag even langs Mams, vandaag zou mijn zusje 60 jaar zijn geworden, al is het al weer bijna 9 jaar geleden dat zij overleed voor Mams is het nog steeds een heel gemis.

Fijne dag!