zaterdag 23 december 2017

Volle dagen!

De donkere dagen voor de Kerst zijn voor huisvrouwen vaak héél volle dagen, je moet tenslotte heel wat in huis halen zeker als de Kerst zoals dit jaar direct na het weekend valt en ik weet wel dat je tegenwoordig ook op zondag boodschappen kan doen, maar ik laat het liever niet op de laatste dag aankomen en ben dan ook gisteren na de bee volop in wezen slaan en goed geslaagd! Ik zal dit jaar voor het eerst een hele kalkoen gaan braden, nu hoe dat avontuur afloopt horen jullie nog wel!


Maar gisteren hadden we dus eerst bee, deze keer was het bij Henny en net als andere jaren namen we cadeautjes voor elkaar mee, geen idioot dure maar gewoon wat leuke dingen :


De tafel lag vol met pakjes:


En hier kun je zien wat ik allemaal kreeg:Van Bep een baddoek en washandje en een stuk zeep, van Ria die leuke sneeuwbol met daarin een hobbelpaardje, de rode ster en ook dat rechtse glas met kaarsje en van Henny kreeg ik dat andere glas met reukkaarsje en dat kerstklokje en ook nog een zakje bonbons, maar voor ik die op de foto kon zetten had mijn DH ze al ingepikt! LOL!

Zelf had ik voor iedereen een potje zelfgemaakte dessertsaus en maakte ik voor ieder een ornamentje:


Jullie snappen zeker wel dat het weer een heel gezellige morgen was! Bep showde ook nog even een schattig quiltje dat haar zusje Anja voor haar maakte:


Zo leuk deze kerstmuis!

En als je vraagt of we nog steekjes zetten, ja hoor dat gebeurde ook, maar die zien jullie wel weer een volgende keer!

Fijne dag!