donderdag 24 juli 2014

Tara's dagboek!

Hallo dames en heren, ja eindelijk mag ik weer eens een woordje schrijven, ik heb het de laatste tijd erg druk gehad namelijk! Ben heel wat keertjes met de baas mee geweest en verder ben ik druk met de bewaking hier! Er komen hier nogal wat mensen aan de deur met pakjes en post en dan moet ik mijn baasje waarschuwen, bovendien is de man van de pakjes niet te vertrouwen, die is namelijk bang voor mij! Maar gisteren had ik een makkelijk dagje, alletwee de baasjes waren thuis en wat denk je, ze hebben mij toen nat gespoten:
Daarna hebben zij mij helemaal ingesmeerd met shampoo en hebben zij mij  samen gewassen, dat was eigenlijk best lekker! Ik werd door vier handen tegelijk geaaid!


Daarna wilde ik er eigenlijk wel vandoor gaan, maar ze hadden mij vastgelegd aan een grote paal dat lukte dus niet en toen werd ik met de slang helemaal nat gespoten!
Nu er kwam heel wat sop van mij af, maar het vrouwtje zei dat het hard nodig was en dat ik nu weer lekker ruik!

Dat kan best, maar ik hou er nu eenmaal niet van! Ja, ja ik weet wel dat ik een Newfoundlander ben en dus eigenlijk een waterhond maar ik ben meer van lopen door nat gras dan door een sloot!

Maar goed, daarna ben ik lekker in de zon gaan liggen om te drogen, al werd het mij al snel te warm! En toen heb ik de schaduw maar opgezocht!

's Avonds toen ik helemaal droog was nog een stevige borstelbeurt en volgens allebei mijn baasjes ben ik nu een prachtige en schone hond, maar dat gaat wel weer over hoor, morgen zal ik wel weer naar andere dingen ruiken komt helemaal goed!

Fijne dag!

P.S. Wil je nog meedoen met de give-away van mijn bazinnetje dan moet je nog even een reactie achterlaten bij het vorige logje!