vrijdag 6 februari 2015

Zulke gave post!

Gisteren was ik druk met de voorbereiding voor mijn derde blok:

Niet echt een inspirerend werkje, maar ja het moet gebeuren! Maar weet je toen kwam de post en die bracht mij een grote envelop van haar ! Vorige week bleek dat ik door een reactie achter te laten op haar blog Balsemien, ik een handwerkblad had gewonnen! Nu dat vond ik al gaaf, maar kijk eens wat er allemaal uit kwam, niet alleen het blad, maar ook een mooie kaart en een schattig pakketje voor een quiltje:


Nu daar was ik dus meteen helemaal weg van en het begon dan ook meteen te kriebelen en even later zat ik met een verstevigd lapje aan de tafel het patroontje te tekenen:


En ja de kleurtjes en de stofjes zaten er allemaal bij, dus ik hoefde alleen maar even een naald op te zoeken en ik kon beginnen:


En 's avonds om kwart over acht was hij af, zo leuk om te maken! Nu met een kleine onderbreking voor Castle ging ik daarna weer aan de slag met de mooie bijgevoegde lapjes en daar is het nu:


Een kant en klare quilttop! Zo gaaf en zo leuk met deze speciale kleurtjes! Vandaag ga ik maar eens kijken wat ik ervan ga maken, een klein quiltje of een kussenhoes, voor allebei valt wel wat te zeggen, maar ik nijg toch het meeste naar een klein quiltje! Mienke hartelijk bedankt voor deze leuke verrassing, ik geloof dat je wel kunt merken hoe leuk ik hem vind!

Fijne dag!