zondag 21 oktober 2012

Het zijn de kleine dingen die het doen!
Mensen die een lieve reactie achterlaten, een e-mail of briefje sturen of zo als gisteren een uitnodiging voor een gezellig etentje, allemaal medeleven waar je warm en getroost van wordt,  iedereen daarvoor hartstikke BEDANKT!!! Hierbij voor ieder van jullie een bloemetje naar keuze!
We komen weer terug in ons eigen ritme, al hebben we nog aardig wat werk voor alles spic en span is! Maar er zijn ook andere leuke dingen zoals deze envelop met inhoud die tijdens onze vakantie werd bezorgd en waarin dit schattige vogelpatroontje zit:


Ik won het bij Barbara en  ben helemaal weg van deze schattige vogel! Ik zal er binnenkort garen voor bestellen en weet je wat het leuke is? Als ik hem af heb is het de bedoeling dat deze vogel verder vliegt! Ik mag hem dan verloten onder alle mensen die dan een reactie achterlaten, dus als je hem leuk vind, houdt dan mijn blog in de gaten, maar als degene die hem wint hem dan weer af heeft moet hij ook weer verder vliegen!
Zo meiden, ik weet het, het is al laat en ik ga zo naar Mams voor een bakje koffie en dan ga ik vanmiddag snel aan de slag, er moeten nog wat speciale steekjes worden gezet!

Fijne dag!