maandag 7 juni 2021

De dagen vliegen voorbij....

 Het lijkt wel of er steeds minder uren in de dagen zitten, zo snel vliegt de tijd! Maar ik ben dan ook lekker bezig en geniet van het mooie weer dat we hebben!

Maakte van de week foto's van de tuin en dan vooral van de rozen de nu allemaal  open gaan, alleen de witte klimroos boven op het hek s nog niet zover, maar verder is het puur genieten!


Bij het hek naar de zijtuin bloeit de gele klimmer en ernaast de allerlaatste tulp!


Deze beeldschone witte staat bij de paal waar het doek aan zit dat boven de auto hangt en de rode hieronder bloeit bij de boog naar het pad naar mijn huisje!


Nee dat zijn ze niet allemaal, er bloeien ook nog roze roosjes achter in de tuin, maar daar stond nu net de parasol voor en op de witte trosrozen moeten we wachten, net als op een paar andere struiken.

Maar ik werkte ook hard aan mijn eigen bloemen van de snipperquilt, het is nog niet gestreken, maar hier zijn 4 blokken die samen één geheel vormen! Blokken 8, 9, 14 en 15.


In het echt zijn  de kleuren iets donkerder, maar helaas lukte het mij niet de juiste kleur te fotograferen!
Ik heb nog één blokje bijna af, moet er nog wat grassprietjes op borduren en wat bloemetjes, maar het is wel al helemaal geappliqueerd:


Blokje 17.

Zoals jullie kunnen zien, gaat het lekker, ik werk echt met heel veel plezier aan deze kleine blokjes, die ik nog wel deels op maat moet snijden, maar dat komt wel als ik de quilt straks in elkaar ga zetten!

Fijne dag!