zaterdag 24 januari 2015

Vrijdag - beedag!

Gisteren was het weer bee en zoals ik al vertelde was ik druk met de Home Sweet Home,maar er valt nog vrij weinig te zien, dus die komt wel een andere keer, maar kijk eens hoe druk iederen was! Kijk hier de affo van Henny:


Zij zette de laatste steken aan de bies en nu kan deze afdekquilt voor een kookplaat naar haar vriendin!

Bep was ook bezig met de laatste steken aan een borduurtje, maar dat laat ik verder niet zien, het is voor een Round Robin borduuropdracht, dus haar borduurvriendinnen zien de opdracht binnenkort wel!

Ria was bezig met een blok om een kussen van te maken en kwam met de laconieke opmerking dat zij weer een Dear Jane gaat maken, pffftt ik vind één al zoveel werk, maar naast één lapjes en één geborduurde Jane komt er nu dus een derde exemplaar! De stofjes die ervoor zijn gekocht zijn prachtige warme kleuren, wel ik denk dat er binnenkort wel wat blokken te bewonderen zullen zijn!

Vandaag ga ik eerst afscheid nemen van een oud-collega die helaas veel te jong is overleden, dus geen vrolijk begin van deze dag, daarna naar mijn moeder, maar er blijft hopelijk wel wat tijd over voor wat steekjes, ik wens jullie toch een:

Fijne dag!