zaterdag 21 juli 2012

Gezellige vrijdag!

Vrijdagmorgen, dat betekent voor ons groepje van zeven Tildaochtend bij Cora, wel we waren er niet allemaal en Bep moest zelfs eerder weg maar gezellig was het toch en iedereen was weer druk met zijn eigen werkje, nee nog geen affo's maar wel mooie resultaten tot nu toe! Maar wat kwam daar uit de tas van Riny?? Deze twee beeldschone Amish dames:


Zijn ze niet prachtig?? Ik voel mij nu bijna schuldig dat de mijne nog steeds liggen te wachten om afgemaakt te worden!
Zelf ben ik aan een stitcherietje begonnen waarvan ik het patroontje onlangs op het internet vond, lekker gewoon in één kleurtje, zo kon ik tenminste geen fouten maken zoals ik onlangs met de kruissteekjes deed:


's Middags thuis heb ik het afgemaakt en ik heb al een idee hoe ik het ga gebruiken, maar heb daar voorlopig nog geen tijd voor, dus het gaat even in de map met wimmetjes!

Maar ik heb ook de sneeuwman klaar, ik vind hem zelf erg leuk geworden en ook daarmee moet ik nog iets doen, maar daar ben ik nog niet helemaal uit!


Zo dat was het voor nu, vandaag hopelijk nog wat steekjes tussen de was en de strijk door, maar ach dat zien jullie morgen wel weer!
Fijne dag!