dinsdag 12 mei 2015

Het kan van alles zijn!

Ik sla nogal wat dingen op in mijn mapje Downloads en dat kan echt van alles zijn, gezegden, rare teksten, schattige foto's, mooi spulletjes etc. Vandaag wil ik jullie mee laten genieten van wat bijzondere dingen uit mijn mapje! Wat te denken van dit schattige stelletje?


Echt een te gekke en ontroerende foto toch? Maar wat vind je bijvoorbeeld hier van:
Als dochter van een stoffeerder vind ik dit dus de ultieme quilters stoel! Te gek toch en misschien vind je dit bankje ook wel zo gaaf:

Niets teveel gezegd toch!

Maar er zijn ook andere dingen die ik er terug vind, die voor mij als inspiratiebron dienen en dat kan dus echt van alles zijn!


Zoals deze gave side-table voor in de gang, zo mooi met die prachtige potten en die schattige schaapjes, wat zou ik die graag hier neerzetten, maar ja met een grote zwarte hond in huis niet echt verstandig! Maar ik schreef het al ook teksten zijn favoriet en daar vind ik er heel veel van, hier een paar voorbeelden:

Echt een tekst die mij aanspreekt, want hoe vaak worden wij creatieve mensen niet afgekraakt of krijg je te horen; Wat moet je er mee, je hebt al zo veel!
En dan tenslotte nog even deze wijsheid als een koe:


Wij vrouwen zijn vaak teveel geneigd het geluk van anderen voor dat van ons te laten gaan en dat gaat lang goed, maar eens breekt het je op, dus houdt deze wijsheid in ere!

Fijne dag!