maandag 3 december 2012

De vogel mag weer vliegen! Time to fly!

Gistermorgen was ik al vroeg uit de veren om Tara uit te laten en we waren nog geen tien stappen buiten of het begon zacht te hagelen, maar even later barstte het in volle hevigheid los en ik diep weggedoken in mijn jas met capuchon en Tara met haar koppie naar beneden wandelden ons blokje en langzaam bleef er een laagje wit op haar zwarte vacht liggen! Zielig hoor en ze voelt zich al niet zo lekker, heeft last van haar periode en vind niets lekkerder dan over haar buikje geaaid te worden!


's Middags was er genoeg tijd voor wat steekjes en dus pakte ik het vogeltje en werkte er hard aan, pas in de avond was het af! Was nog wel even zoeken naar goudkleurige kraaltjes, maar vind het wel een lief geheel geworden!


Nu is de afspraak dat zodra het klaar is het vogeltje verder moet vliegen en iedereen die een blog heeft kan meedoen,  degene die wint moet dus beloven het vogeltje te borduren en daarna weer weg te geven via haar blog! Je hebt de tijd om te reageren tot vrijdagavond 8 uur en de uitslag zal dan te zien zijn in mijn logje van zaterdag!

The deal was that after I had it finished I have to hold a raffle. Now everybody that has a blog is allowed to participate in this raffle, but remember you have to make the embroidery and afterwards  hold a raffle and send the pattern forward!
I will announce the winner Saturday on my blog and you can join up to Friday evening 8 O'clock CET.

Fijne dag!