zondag 6 december 2015

Bee en bezoekje aan Zwolle!

Vrijdagmorgen was onze bee in Schiedam bij Henny thuis en we hadden allemaal wel wat leuks voor elkaar bij ons! Ria bracht voor ieder van ons een heerlijke tube crème mee (ik heb lavendelgeur, zalig!) en Henny had voor ieder van ons een windlichtje:


Nu had Bep zelf nog niets mee, maar ze had wel een pakje voor ieder van ons van haar zusje Anja, daar uit kwam een klein doe het zelf pakketje om een zeep/sterrenhanger te maken! Ik had voor ieder een geurpotje met van die houtjes erin en een kaarsje in pot en verder maakte ik dus die kerstkousjes die je in het vorige blogje al kon zien. Het was weer een heel gezellige morgen met koffie en roze koeken en veel plezier bij het uitpakken!

 

Naast veel gezellig gekwebbel werd er ook hard gewerkt, Ria is bezig aan deze schitterende tafelloper! 


En Bep is bezig aan een stamboom met allemaal huisjes, heel apart!

Ja natuurlijk maakte Henny weer een cadeautje wat ik dus nog niet kan laten zien en zelf werkte ik aan de laatste van de vier objectjes van de Kerst borduurdag.

Gisteren gingen we samen met Tara naar Zwolle waar nichtje Tamara haar lekker weer eens lekker onder handen nam en haar ook nog eens verwende met een lekker bot! Nu nemen wij ook altijd wat cadeautjes mee als we die kant op gaan en toen we die hadden uitgedeeld, bleek dat er een zak van Sint bij de voordeur stond en daaruit kwam voor iedereen nog eens een leuk pakje en voor DH en mij ook een heel ondeugend pakje, we hebben er heerlijk om gelachen!

Zo ik ga weer verder aan mijn borduurwerk, ik wens jullie nog een:

Fijne dag!