zaterdag 16 maart 2013

Ik zag iets leuks! Van de week zag ik op deze blog van Veruschka dit boek en ook zag ik het huisje dat zij maakte en ik was er meteen weg van! Het boek kende ik niet en ik ben dan ook druk op zoek om het te vinden want er staan nog veel meer leuke dingen in!Wel gisteren zag ik weer de foto die ik even snel had afgedrukt van  Veruschka haar creatie en ik bedacht dat ik nog een doos met kleine rolletjes wollen stofjes had liggen en toen DP ´s avonds lekker lag te pitten op de bank ben ik naar boven gegaan en ben gaan zitten tekenen!
Daarna zocht ik de lapjes en ook nog een restje wollen stof van mijn kerstmannen en ging zitten kijken hoe ik een en ander zou maken en hier is het resultaat van een avondje lekker knutselen:


Ik wil nog wel wat bloemetjes bij de raampjes borduren en dan is het af, maar nu weten jullie nog niet wat het eigenlijk is, dus hier een foto van het huis in gebruik:


Het is dus een schaaretui en ik vind het echt zo leuk geworden! De belletjes die eronder hangen heb ik bij de kerstruil gekregen, de knoopjes waren eigenlijk voor een ander project bedoeld, maar daar koop ik wel weer nieuwe voor. Zo vandaag wat wassen draaien en boodschappen doen, maar er blijft genoeg tijd over voor wat steekjes, maar ik moet nog wel verzinnen wat het gaat worden!

Fijne dag!