dinsdag 21 februari 2012

Wat deed ik ook alweer op maandag??

Wel eerst de boel opgeruimd en geloof me dat was nodig! Zondag hadden de heren de oude vloerbedekking van de trap getrokken en dus was mijn net opgeruimde huis weer stoffig en rommelig van onder tot boven! Maar tegen elven was de boel glad en kon ik met een bakkie achter de pc en lekker even blogjes surfen! Maar niet te lang, want ik wilde zo graag mijn handen laten wapperen met wat stofjes en ja dat is gelukt! De laatste achterkantblokken van mijn Ragtime quilt gesneden en ook de vulling blokken en dan het garen erbij gezocht waarmee ik ga naaien, aan de bovenkant wordt het donkergroene en aan de onderkant het donkerblauwe garen gebruikt! De stofjes op volgorde gelegd en dan krijg je deze stapels!


Ik moest natuurlijk wel even uit proberen hoe het ging en zie ik heb al een stapeltje blokken doorgestikt! Wilde ook even de eerste twee banen aan elkaar zetten!


Helaas was het ondergaren toen op en net toen ik aan mijn eten moest gaan beginnen, dus de twee eerste banen zitten nog niet helemaal aan elkaar! Maar ik vind het er nu al zo gezellig uit zien!

Ja ik heb 's avonds ook al wat steekjes gedaan aan mijn Waterloo en ook nog wat steekjes aan mijn Midwinterborduurtje, maar dat zien jullie dus weer een andere keer! Al met al was het een steekvolle dag geworden! Vandaag weer wat dingen doen en misschien even naar Mams, fijne dag!!