woensdag 9 januari 2013

Drukke dinsdag!

Echt gisteren een heel drukke dag gehad, maar soms ligt dat dus echt aan mijzelf! Ben begonnen met uitslapen, mijn natuurlijke wekker maakte mij niet wakker met haar geblaf, de dame sliep dus ook uit, gevolg: Veel te laat opgestaan!

Douchen, ontbijten, kusje, dáág!!  Weg was ik naar de Karperhoeve, daar eerst iedereen begroeten en Nieuwjaar wensen en toen aan de slag!
Ik zette steekjes in mijn With Needle & Thread en deze begint nu aardig op te schieten, wil hem graag af hebben voor de bloggersbee! Iedereen was druk met het zetten van steekjes en kijk maar even mee, ik nam wel wat foto's!

 


Toen kwam Co (de bewoonster van de hoeve!) en zij bracht verse nog warme oliebollen mee, dat was smullen (diëten wil zo niet erg lukken! Grijns!) en toen werd er een kleine show & tell gehouden. Co maakte deze twee schattige kleine quiltjes die al lange tijd als Ufo's op haar zolder verbleven eindelijk af:


Maar ook deze schitterende kerstquilt van een van onze medequiltsters konden wij bewonderen, we hebben haar allemaal aan de blokken zien werken en dit was het schitterende eindresultaat!


Nu is ze bezig met het maken van een stel kleine quiltjes met in het midden borduurtjes, prachtig in deze mooie Rouennerie stofjes gevat:

En wat te zeggen van deze schattige top waar nog hard aan wordt gewerkt, allerlei hexagonnetjes, sommige bestonden weer uit zes kleine driehoekjes!

 


Bij thuiskomst lag er een envelop van Albelli op mij te wachten, ja inderdaad mijn fotoboekje van mijn borduurtjes was binnen, ik ben er echt hartstikke blij mee, het is een ideaal formaat om mee te nemen in mijn tas!


's Middags was het dus tijd voor mijn huishoudelijke klusjes en dus werd er een grote strijk weggewerkt en natuurlijk werden er 's avonds weer steekjes gezet aan de WN&T, ik begin nu echt op te schieten.


Vandaag hopelijk ook een hele lading steekjes, al weet ik nog niet wat het allemaal gaat worden, maar zoals gewoonlijk zien jullie dat morgen wel weer!

Fijne dag!