dinsdag 11 maart 2014

Something good! Minirolletje!

Something Good! Ja dat is het onderwerp voor de foto van deze dag en ik vind het best een lastige! Heb ik dan niet veel goeds? Welnee juist heel veel en dan is kiezen heel moeilijk! Neem nu DH die dit weekend lekker thuis was en onze slaapkamer witte en de muren van een héél zacht grijs kleurtje voorzag (nee even wachten tot het helemaal af is!) of neem Tara die naast mij ligt te zuchten, we hebben DH net uitgezwaaid en zowel zij als ik moeten er weer even aan wennen dat hij weer weg is! Of neem de prachtige bos orchideeën die Corrie voor mij meebracht:


Schitterend toch!  Ze staan zo mooi in de oude melkkan die ik vorig jaar uit Frankrijk mee bracht en daarnaast zitten twee van mijn beertjes onder de stolp, nu alle sneeuwmannen weer opgeborgen zijn hebben zij weer hun plekje gevonden! Maar ik denk dat het beste "Good" voor mij toch het heerlijke weekend was met DH, de zon die scheen, de bloemen die hij voor in de tuin kocht en die nu heerlijk staan te geuren:

Geweldig toch, viooltjes, cyclaampjes en narcissen en ook de hyacinten die beginnen uit te lopen:


Zie je zelfs in het bakje dat op Tara's hok buiten hangt! En dan nog dit:


Het idee komt uit een Landleven en helaas hadden we niet genoeg potten van de juiste maat, maar daar ga ik nog wel even op uit!

Nu nog even het minirolletje, ik zocht weer een paar mooie randjes uit en zette die erbij, maar nu moet er nodig iets anders tussen komen, ben al op zoek naar een leuk patroontje, straks maar eens even door mijn boeken gaan!


Fijne dag!