zaterdag 11 februari 2012

Lekker geknutseld!


 Gistermorgen toch naar Cora gegaan voor de Tildaclub, ondanks dat ik echt nog snotverkouden ben! Maar ik had dan ook nog genoeg te doen. Het was maar een klein clubje bij elkaar, Ria werkte aan haar Dear Jane (laat ik volgende keer wel een foto van zien en Bep, Geertje en Henny werkten aan hun BOM van Cora van vorig jaar, het zijn duidelijk de laatste zware loodjes!Geertje en Henny hebben allebei de blokken al af, maar de randen zijn duidelijk ook een hele klus!

Bep is nog bezig met een van de blokken, hieronder zien jullie dat het wel heel ingewikkelde en bewerkelijke blokken zijn!

Ik werkte hard aan de afwerking van de twee duifjes, ik moest toch nog meer doen dan ik dacht en was alleen al met de rode de hele ochtend bezig, maar hij is af en ook al weggevlogen richting Tilburg!Hier wordt hij uitgezwaaid door mijn eigen exemplaar!


Ook deze heeft een bedeltje onder zijn/haar kin deze keer een klein klosje.


De standaard zit er los bij, helaas had ik geen dozen waarin ik een duifje met standaard in een keer kon verzenden, maar de dames zijn allebei heel handig en kunnen vast hun duifje wel even met een druppeltje lijm op de standaard bevestigen!


's Middags na het snelle wegwerken van een paar boterhammen aan de slag met het witte duifje en ook dat werd  door mijn eigen duifje uitgezwaaid!


Hier staat het dus ook nog los te balanceren op haar standaard, maar even later in plastic in een doos gedaan. Dan de dozen dicht geplakt en adressen erop en zo deze waren klaar voor verzending:


Dan in mijn Kaatje gestapt en ze weggebracht bij het postkantoortje in de AH en nu hoop ik dat ze goed en snel aankomen! Helaas was toen mijn energie op en ook mijn ogen prikten, dus van borduren van de laatste steekjes van mijn huiswerk kwam niets meer, nu maar hopen dat ik straks geen straf krijg van Juf Liezbeth! Maar ik ben dus lekker de hele dag weer naar Hellevoetsluis steekjes zetten met de Mid-winterborduursters en jullie? Nu ben benieuwd wat jullie vandaag allemaal brouwen, maar ik wens jullie toch een Fijne Dag!!