maandag 5 augustus 2013

Er zijn van die dingen....

Er zijn van die dingen waar een mens geen rekening mee houdt en zo was het hier dit weekend ook! Jullie snappen wel dat DP nu hij de hele week van huis is, in het weekend klusjes doet om het huis. Op zaterdag werd er driftig schoongemaakt met de hogedrukspuit en ook andere luidruchtige klusjes werden aangepakt, maar op zondag besloot hij het hekje in de lak te zetten. Net klaar zat hij binnen van zijn werk te genieten, toen twee duiven op de pas gelakte balustrade landden en het mannetje al buigend en koerend het vrouwtje het hof begon te maken! Nu daar was hij dus niet blij mee, maar hij moest er toch ook om lachen:


Helaas vlogen ze weg voor ik kans zag mijn camera te pakken, maar hier het resultaat van hun wandeling, veertjes in de lak en helaas niet goed te zien, pootafdrukjes!
Nu houdt hij heel veel van vogels en overal hangen en staan voeder- en drinkbakjes, maar daar het in onze gemeente verboden is duiven, kraaien en meeuwen te voeren heeft DS deze voederbakjes van een bordje voorzien:


Juist hier staat: Verboden voor duiven! Grijns! Nu maar hopen dat ze kunnen lezen!

Zelf was ik ook best druk met allerlei zaken, maar ik zette wel weer wat steekjes aan de Dear Jane.


Je denkt misschien dat ik maar even ben bezig geweest, maar die paar kleine blokjes zijn toch echt al een paar uur werk!
Vandaag met Mams haar nieuwe kamer gaan uitzoeken en daarna even met Tara naar de dierenarts, het wordt dus een drukke dag!

Fijne dag!