dinsdag 1 november 2011

Weer wat "oude" lappen!


Gisteren een heel drukke dag zonder steekjes gehad, 's avonds niet meer de energie gevonden om een naald te hanteren en dus besloot ik jullie nog wat quilts uit de oude doos voor te schotelen! De eerste is een quilt die ik in diverse boeken zag en ook op tentoonstellingen tegen kwam en toen hij in een blad stond met beschrijving heb ik de stoffen gekocht en dit was het resultaat:

Later gebruikte ik wat losse viooltjes om de gaatjes in een tuintafelkleed te bedekken, helaas komen er nu steeds meer in en dus zal het nu in de poetslappen eindigen! Een andere quilt maakte ik speciaal voor het muurtje boven mijn bureau op kantoor, geen plek voor twaalf sterren, maar deze met zes stuks, paste er precies!

Het waren blokken van een BOM van de Quiltkat, een tweede BOM die ik later maakte moet nog steeds worden afgewerkt! Hij hangt nu in de hobby/logeerkamer.
En nu de winter weer in aantocht is komen deze twee quiltjes ook weer in het zicht, ze zijn gemaakt van een panel en de grote hing vooral in januari boven mijn bureau.
De kleine heb ik later afgewerkt en hangt meestal op het muurtje in de keuken.  Tot slot deze drie kleintjes die ik het afgelopen jaar maakte, ik begon met de middelste in de bus naar Val d' Argent vorig jaar september en dit jaar maakte ik de laatste twee, het is best een aardig geheel geworden zo:


Na een poos in de huiskamer te hebben gestaan, zijn ze nu naar boven naar de hobbykamer verplaatst, maar ook daar geniet ik er nog heel veel van. En ik heb nog steeds een nieuw drieluik liggen dat nog om aankleding vraagt, maar dat komt t.z.t. wel, ik denk aan wat mooie borduurtjes. Zo vandaag misschien naar Scheveningen naar het Muzee of als het weer te slecht is, thuis aan de slag met de Log Cabin, maar het wordt hoop ik weer een heel fijne dag, ook voor jullie!!