vrijdag 4 januari 2019

Een nieuw jaar!

2019 Alweer, wat gaat het snel! Maar ik heb moeite met opstarten, dat is wel duidelijk! Al dagen moeite om over het late naar bed gaan te komen of is het gewoon een dip vanwege de donkere sombere dagen? Geen idee, maar ik heb zelfs geen samenvatting van het afgelopen jaar geplaatst!
En toch was er genoeg om over te bloggen, ik heb vooral heel veel geborduurd en dus ga ik dat maar eens samenvatten, doe ik nog wat! LOL!


Nu komt het lastige, ik heb nog veel meer geborduurd en dat heb ik nog niet allemaal laten zien, want er zijn nog twee dingen die geheim zijn en dat ook nog een poosje moeten blijven, ja en dan is het lastig schrijven! Dus nog wat oudjes:


Deze maakte ik dus voor de Pasen en om duidelijk te maken hoe weinig energie ik had, deze hebben gehangen tot de Kerstborduurtjes kwamen, geen afwisseling met zomer of herfstborduurtjes kwamen op hun plekje!Deze schattige paashaas maakte ik voor een Paasswap en kwam op een borduurmap terecht!


Ook kwam dit kussentje af, met plaatsen voor drie verschillende borduurnaalden en voor spelden, een ontwerp van Simone van SoedIdee!


Natuurlijk kwamen er weer schapen bij en ook huisjes, maar er komen er nog veel meer van ook in dit nieuwe jaar!
Naast de nieuwe Kerstborduurtjes waren er ook nog de oude die weer een plekje kregen, alleen op een nieuw (oud) rekje!

Ach er was heel veel leuks en helaas ook minder leuke dingen kwamen voorbij, maar die horen bij het leven.

Maar ik zal proberen jullie mee te laten genieten van wat ik ook ga maken of het nu borduurwerk is, quilts of dingen voor het poppenhuis, ik zal er over schrijven zo vaak als ik kan! Nu rest mij nog één ding en dat is een wens voor iedereen:

Een goed, gezond en creatief 2019!