zondag 16 maart 2014

Uitslag give-away en Beautiful ordinary!Zoals beloofd vandaag de uitslag van de give away, ik heb random number generator erop losgelaten en het werd nummer 26!

Ben toen gewoon gaan tellen vanaf boven en de winnaar is:

Wilma Oud!

Wilma stuur mij even een e-mailtje met je adres, dan kan ik de quilt deze week nog naar je op de post doen! Ik wens je er veel plezier mee!

Onderwerp van vandaag is Beautiful ordinary en juist zoiets is wat mij betreft een heel moeilijk onderwerp, wat moet ik daar nu weer van maken? Wat is er "gewoon prachtig" en leuk genoeg om op de foto te zetten? De keuze was best moeilijk want het moet zowel gewoon als prachtig zijn en wat is er nu gewoner dan geld? Nee niet de euro die we nu hebben, maar neem nu eens zo'n mooie glanzende oude rijksdaalder! Nu als je bij de Nederlandse munt ga kijken zie je dat zij daar iets mee hebben gedaan, niet kostbaar maar wel erg leuk en origineel:


Dit is het horloge van DH en voor mij kocht hij er een met een oude gulden erin! Zo leuk! En dan het tuintje op mijn tafel, ook heel gewoon deze bolletjes maar bloeiend "gewoon prachtig", puur genieten!


Ben gisteren begonnen aan de randjes, maar het kostte nog teveel moeite en nu hoop ik maar dat ik vandaag er mee verder kan!
Mijn hoofdpijnen worden meestal veroorzaakt bij grote luchtdrukschommelingen en nu deze erg hoog is (gisteren 1050 millibar) en nogal plotseling zo hoog is geworden dan kan het wel een paar dagen duren voor mijn lijf zich heeft aangepast! Bedankt voor jullie belangstelling en alle goede raad!

Fijne dag!