donderdag 23 februari 2012

Effekes koekeloeren??

Of  te wel zal ik jullie even laten meegenieten van het eindresultaat?
Nu de heren hebben hard doorgewerkt en ik heb net alle pluisjes en snijsels weggewerkt en zo ziet het er nu uit!

Gaaf hè!!
Hier zit een heel blije dame te genieten! Misschien ga ik straks een stoel ervoor zetten en alleen maar zitten kijken! Grijns!!

Fijne dag!

Sorry!!

Sorry ben een beetje laat maar ja was gisteren zo moe dat ik niets had voorbereid en dus nu net even foto's genomen van mijn klussen van gisteren! 's Morgens begonnen met de Ragtime, waar ik nu op de helft ben! Er zitten 5 banen aan elkaar:


Ik ben zelfs al begonnen met het inknippen van de naden, zodat het straks niet zo'n enorme klus is!


Ik geef ongeveer iedere centimeter een knipje, zodat als hij straks helemaal in elkaar zit ik hem kan wassen en dan in de droger om het gewenste effect te krijgen.

Waar ik zo moe van was, wel ik moest de trap voorbereiden voor de stoffeerder die straks komt, de hele trap moest in speciaal spul gezet worden zodat straks de lijm goed pakt! Meiden wat had ik mij daarop verkeken, was net zo'n klus als de hele trap verven! Maar het is gelukt:


De trap is nu egaal beige, maar nog een paar uurtjes en dan zal hij diep rood zijn! Dus nu ga ik snel aan de slag voor de heren komen moet wel de boel glad zijn en met een grote harige hond in huis betekent natuurlijk weer stofzuigen! Fijne dag!