zondag 3 maart 2013

63!!!

Daar staat hij dan de grote zes wordt vanaf vandaag gevolgd door een drie! Hieperdepiep!

Dat is het lastige als je in het weekend jarig bent, je weet nooit wie er allemaal komen en met hoe velen en hoe laat, maar ik ben er klaar voor! Drie taarten in de koelkast in het tuinhuis, lekkere hapjes in de diepvries en genoeg koffie en thee voor een regiment en natuurlijk schaaltjes vol met chocolade eitjes!
Vanmorgen komt Mams met mijn broer en schoonzusje op de koffie en dan zie ik de rest vanzelf! Gisteren waren er ook weer twee mooie kaarten in de bus, één van Liezbeth en Ferdinand en de andere van Petra! Zo lief!


Bedankt lieverds en ook iedereen die al heeft geschreven, bedankt voor de lieve wensen!

Zelf had ik ook post verstuurd van de week en daar het blok is aangekomen bij Cuny, mag ik het jullie nu ook laten zien:

Mijn bijdrage aan haar wisselquilt 't Giet aon! Geloof mij maar, dit was echt een hele prestatie van mij, want ik maakte nog nooit eerder ronde vormen en ik wilde ook mooie puntjes, dus heb ik heel wat zitten tobben!

En gisteren heb ik het rolletje onder handen genomen, ik vond het echt niet mooi, te dik en dus heb ik het opengemaakt, leeggehaald, ingestikt en opnieuw gevuld en voilá:


Zo nu is het wel naar mijn zin! Is het geen dotje?
Ik wens jullie allemaal ook een héél gezellige dag vandaag en hopelijk ook wat zon!

Fijne dag!