woensdag 2 januari 2013

Op de valreep!

Was ik het bijna vergeten te vertellen! Op oudejaarsdag kwam de postbode nog langs en in de bus lag een lekker dikke envelop uit Amerika! Ik had namelijk een give-away gewonnen bij Nancy! Nu was ik niet de enige hoor, want zij heeft vanaf 1 januari tot en met Kerst  25 give-aways gegeven! En laat ik nu op de dertiende in de prijzen vallen!  Ik mocht kiezen wat ik wilde hebben en koos voor donkerrood Aïda en kreeg na mijn keuze een e-mailtje dat zij er ook nog wat bij zou doen!
Nu kijk eens wat een gave inhoud er in deze envelop zat:


Naast het donkerrode Aïda kwam er chenille garen, donkerroze kant en twee verschillende kleuren handgeverfd roze garen ook nog eens eens negen leuke bedels! Meiden wat een leuke verrassing! Ik ben echt verwend! Bedankt Nancy voor deze gave spulletjes!
Thanks Nancy for these lovely gifts!

                             

Op Nieuwjaarsdag hebben we het lekker kalm aan gedaan, uitgeslapen, met Tara gewandeld, naar opgenomen afleveringen van Inspector Frost gekeken en ja ik heb ook steekjes gezet! Nee niet aan de sneeuwman en ook het borduurtje met de kraaltjes werd niet ter hand genomen, ik besloot aan een letter uit mijn nieuwe letterboek te beginnen en het is aardig opgeschoten! Is het zichtbaar? Het wordt een letter L, ja weer voor in het hartenkastje! Nu maar hopen dat het past anders moet ik iets anders verzinnen voor de afwerking!

Vandaag een heel wat minder leuke dag, zie als een berg op tegen de behandeling bij de KNO arts, ik hoop dat het meevalt, maar ach het wordt verdoofd dus ik zal het dus wel overleven! Grijns!

Fijne dag!