maandag 19 december 2011

Het ging gesmeerd!!

Gisteren een heerlijke rustige dag gehad met een heleboel steekjes! Ik was zaterdag begonnen met de nieuwe Primitive die ik die morgen meegenomen had bij Liezbeth, nadat ik de stof had afgewerkt met een zigzag steekje begon ik met de onderste steekjes met een dubbele draad zoals het patroon aangaf:


De tekst : By my hand, was als eerste aan de beurt, maar al na een klein stukje heb ik dat weer uitgehaald en ben toen opnieuw begonnen met alles met één draadje te borduren en daar was ik wel tevreden over! De hele dag heb ik afwisselend steekjes gezet en wat tv gekeken en tegen half tien was ik tot hier gevorderd:


Ik heb het bovenste zwarte randje iets anders geborduurd dan het patroon aangaf want dat vond ik niet zo mooi op het patroon, maar verder is alles dus precies geworden zoals ik het wilde hebben. Nu alleen de rest van het alfabet nog en ik heb weer een affo!!
Ik wilde jullie nog even de kaart van mijn vriendin Bep laten zien, zo mooi!
Kaart van Bep!
 En verder kwamen er ook nog twee sneeuwpoppen bij! De eerste is deze leuke kop van Miranda en Nikki en de tweede is het huisje van de sneeuwman dat ik van Liezbeth kreeg!Ik hoop van de week eindelijk nog wat poppen te maken, want er lijkt iedere keer weer iets tussen te komen, maar ja vandaag  moeten er eerst nog wat andere karweitjes gedaan worden voor ik aan steekjes toekom, een grote zwarte langharige hond in huis betekent wel iedere dag stofzuigen en na de natte dagen mag er ook wel even gedweild worden! Maar ik hoop dat het vandaag net zo vlot gaat als gisteren!  Fijne dag!