donderdag 1 november 2012

Gave Give-away! Extra editie!!

Kennen jullie deze site?Zij die van borduren houden vast wel! Maar nu hebben ze toch even een GIVE-AWAY!! Die mag je met hoofdletters schrijven!  Iedere dag van 1 tot en met 25 december wordt er een naam getrokken! Dus wordt volger en doe mee! Veel succes, hier is de link:
http://victorianmottosamplershoppe.blogspot.nl

Nog een fijne dag verder!

De eerste stapjes!

Kan het nu wel verklappen, de wc wordt een landelijk toilet dus heel anders dan onze supermoderne gladde badkamer die vooral op functionaliteit is ingericht. Maar voor de wc zijn nu ook de kleuren bepaald! De muren krijgen een lambrisering en deze wordt groen:


Ik ben met de linker folder naar de Gamma gegaan en heb daar de verf laten mengen en de kleur heet dus Ambachtelijk, wel ik denk dat deze prima bij onze inrichting gaat passen! Ook de wc rolhouder is besteld en die vind ik leuk:

Ik wilde ook de borstelhouder erbij bestellen, maar daar moeten we mee wachten tot maart, pas dan zijn die weer leverbaar! Maar ik vind het allemaal zo leuk worden, wacht maar tot jullie straks de pot zien, echt te gek!

Heb vandaag weinig tijd om te bloghoppen dus dat komt hoop ik vanavond of morgen wel weer!
Maar nu ga ik snel douchen en aankleden, straks moet ik naar Rotterdam en daarna wil ik graag nog even naar Mams, dus druk dagje voor de boeg!

Fijne dag!