vrijdag 31 augustus 2012

Er zijn van die dagen!!

Hoe ik dat bedoel? Wel ik was van alles van plan, maar op de een of andere manier kwam van geen een plan iets terecht! "s Morgens wel wezen aquarobiccen en 's middags natuurlijk naar de fysio, maar die andere plannetjes vielen allemaal in duigen toen DP de middag vrij nam, ja hij moest even voor controle naar de huisarts, maar daarna zijn we samen op stap gegaan en wel naar het grote tuincentrum in Vlaardingen en daar kochten we heide voor in de voortuin en voor mij in de huiskamer klimop of is het hang neer?


Al jaren lang had ik in deze vaas een klimop, maar een poos geleden ging deze dood en nu wilde ik graag een nieuwe, ik vind het geweldige planten.

 Dus toen ik 's avonds eindelijk wat tijd had voor wat steekjes werd het tijd om te kiezen wat te doen! Verder met plompje of steekjes aan de In Full Bloom (moet nog maar een paar rondjes), of begin ik aan iets heel anders?? Hmmm eens even kijken??? Een borduurtje... of een nieuwe quilt... of misschien een nieuwe stitcherie..... Er ligt nog wel het een en ander te wachten om te worden aangepakt!
Naast een stapel nieuwe borduurtjes van Blackbird design, ligt ook deze quilt te wachten op de eerste steekjes en wat te denken die map rechts die vol zit met allemaal nieuwe projecten en wat te denken van de boeken hieronder!! Hier staat ook nog zoveel leuks in !

Soms denk ik dat nooit iets af krijg, maar gelukkig heb ik genoeg spullen om mij heen die het tegendeel bewijzen! Gisteren keek ik even rond op mijn kamer en zag gelukkig genoeg voorbeelden hiervan!
Naast de dozen die je ziet voor quiltblokken en naaispulletjes, ook de poppen en de beren die ik aankleedde en een centimeter opgemaakt als een kat en muis en het hartje wat ook een naaldenmapje is. Eigenlijk heb ik best veel dingen gemaakt, maar nu is het lastig om te kiezen wat ik verder wil gaan doen, maar wat het wordt, dat zien jullie morgen wel weer!


Fijne dag!