vrijdag 14 november 2014

Lekker bezig zowel Co als ik!

Gisteren lekker bezig geweest, zowel met voorbereiden (doorrijgen van de ondergrond) en met het maken van een blommetje en ik dacht laat ik maar eens laten zien wat ik voor het middenstuk heb bedacht:


Het is allemaal wel wat donkerder dan je hier ziet en ik weet ook nog niet of ik de blom er echt op ga maken of dat ik toch met broderie persé bloemen erop ga festonneren. Maar dat zie ik nog wel, eerst maar eens verder met het maken van sterren en blommen, ben voorlopig nog wel even bezig!


Van de week was ik nog even op De Karperhoeve en zag daar de laatste creaties van Co en ik maakte met mijn mobieltje even wat foto's zodat ik het ook aan jullie kan laten zien! Eerst twee leuke kleine quiltjes, de ene van wat restjes en de andere in een vouwtechniek:En dan is ze ook nog met dit bezig:


Een mooie opengewerkte rand, ik dacht dat het voor haar Marker werkstuk is of voor een Souvenir de ma Jeunesse, maar mooi is het in ieder geval! En dan liggen daar ineens tientallen blokjes op stapeltjes in een oud kistje gemaakt van D&H stofjes, dat is toch net een snoepdoos voor quilters:


Beeldschoon! Nu ben heel benieuwd hoed deze verwerkt gaan worden in haar quilt!

Fijne dag!