zaterdag 27 oktober 2012

Ken je dat???

Je loopt zo te genieten van allerlei moois dat je helemaal vergeet foto's te maken?? Wel daar had ik gisteren ook last van, tot ik bij deze Franse borduurstand kwam en daar een paar heel leuke lappen zag hangen, toen dacht ik er opeens aan! Dus kijk toch maar even mee naar een zeer beknopt verslag van ons bezoek aan Ahoy:


Het ging omdat borduurtje in het midden met die schaapjes, een hartstikke leuk patroontje maar de prijs die was niet mis en daar ik toen al aardig wat had ingeslagen ben ik dus stevig doorgestapt!
Alhoewel, kijk een hoe gaaf deze spulletjes uitkomen op deze gestreepte lap!
Ik was er weg van en dan die gave geborduurde Kerstman met zijn zak los op zijn schouder, werkelijk een te gek idee! Maar ik was weg van hoe de verzameling zo was gegroepeerd, dat ga ik ook ergens in huis toepassen, weet alleen nog niet waar!

Wat zagen we nog meer? Wel er waren natuurlijk wolkramen te kust en te keur en ook haken was goed vertegenwoordigd, we neusden in de boekenkramen en tussen de lapjes, zeiden gedag bij Marianne en neusden tussen haar prachtige spulletjes, nee ik heb niets gekocht er ligt nog een quilt van haar te wachten om geborduurd en gemaakt te worden, maar er stond ook een heel gave popstandaard (kijk maar in haar winkel!), maar ik ben er niet voor gezwicht (vast een volgende keer!) Ook even bij Bep geneusd en daar nam ik een paar patroontjes mee. Nee niet de twee sneeuwpopjes rechtsonder, die kocht ik bij Cora en hiervan is de opbrengst voor research voor ALS, dus mocht je nog gaan, wip even aan het is echt een lief pakketje!


 Bij de Franse kraam stond ook de etagère, is hij niet gaaf!Ik wou dat ik in huis zo'n hoekje had!
Ok! We gaan weer verder, hier nog eens stel foto's die ik zo maar bij enkele kramen schoot:Het was erg echt gezellig en niet al te druk, dus we konden overal goed bij komen!


Alhoewel het bij deze kraam echt dringen geblazen was!


Hier ook een foto van een van de wolkramen, er hingen werkelijk schitterende sjaals! 

Nu als laatste mag ik jullie nog het tweede deel van mijn buit laten zien, de boeken:

Links een boek met grote letters om te borduren en Henny vond in een van de tweedehands boeken bakken een boek met Hardanger patronen en ook dat losse patroon werd er door Ria en haar uitgevist! Nu meiden samen met een rolletje grof borduurlinnen (om mijn Hardanger te oefenen) was dat mijn hele buit!
Hier zit dus een heel blij en tevreden mens lekker na te genieten!

Mocht ik vandaag mijn borduurwerk helemaal afkrijgen, dan kan ik met wat Hardanger steekjes gaan oefenen! Gaaf!

Fijne dag!