maandag 3 september 2012

Mijn buit en steekjes!

Ben ik gisteren helemaal vergeten te vertellen wat mijn buit was bij de Quilthoeve! Nee geen lapjes, die had ik vrijdag al gekocht, zag het niet zitten om een hele tijd in de rij te gaan staan wachten, maar wat dan wel? Nu bij de rommel-/curiosakraam vond ik deze kandelaar, alhoewel het nu al geen kandelaar meer is DP heeft de ijzeren pin die gebruikt werd om de kaars op te zetten er al af gehaald en daarna de losse delen even goed vastgezet!


Wat ik er dan mee gaat doen? Wel dit zien jullie dus binnenkort want het wordt echt een gaaf gebruiksvoorwerp hoor! En wat nog meer? Wel bij Simone vond ik in een mandje vier plastic vierkantjes waar je wat in kan stoppen, net als ze wel met foto's doen in een sleutelhanger!


Nu hier moet ik dus nog iets voor gaan bedenken, maar het zullen wel borduurtjes worden, het worden dan heel eigen onderzetters!

Dan ben ik toch aan iets nieuws begonnen, een borduurtje dat uit allemaal kleine delen bestaat en dus perfect voor tussendoor:


Het zijn allemaal sleutels en sloten en ik heb ook al een idee hoe ik het ga verwerken! Ik gebruik hiervoor een van de Australische garens die ik bij een vorige Friends-swap heb gekregen, deze verloopt van lichtbruin naar groen en past straks prima bij de ......, nee dat vertel ik nu nog niet, hier moeten jullie dus nog even op wachten!

Fijne dag!