dinsdag 19 november 2013

Ja wat doe je dan?

Vannacht werd ik om tien over vier al wakker en na een bezoek aan het toilet begon ik aan het draaien in bed en om een uur of vijf hoorde ik een klap, ja hoor DS was wakker en er viel duidelijk iets van zijn bed! Ik blijf nog een paar minuten liggen, maar besluit dan naar beneden te gaan en een kop thee te maken en koffie voor DS die even later de kamer binnenkomt.
We nemen ieder een plak ontbijtkoek en even later vertrekt hij naar zijn werk met een banaan en een sinaasappel, nee meer hoeft niet hij heeft zijn eten van gisteren nog!
Afijn alleen achtergebleven pak ik mijn borduurtje waar ik gisteren aan ben begonnen en bedenk dat ik er wel een foto van kan maken, maar dat er weinig te zien valt:Nee als je goed kijkt zie je ook heel wat wit borduursel, maar dat valt vrijwel niet op en dus zit ik even later met mijn garens en zoek de kleurtjes die ik wil gebruiken en zet nog een lading steekjes en ja sommige vallen ook haast niet op, maar het begint wel ergens op te lijken:

Twee huisjes staan daar al in de sneeuw en zoals je op het bovenste plaatje kunt zien moet er ook nog een kerkje komen en er komen ook bomen en ...... nee dat laatste laat ik nog niet zien, dat blijft een verrassing!!

Zo ik ga nog even terug naar bed opwarmen en dan loopt straks de wekker af! Vandaag naar de borduurbee in de Karperhoeve, hoop dat ik mijn camera niet vergeet, zal hem maar meteen in mijn tas stoppen!

Fijne dag!