zaterdag 8 september 2012

De dag van gisteren!

Gistermorgen zat ik op mijn gemak achter de pc en zat wat blogs te lezen, zette toen mijn Outlook aan en plots kwam daar de boodschap dat het weer  borduurclub was bij Crownstitches, dus moest ik plots gaan rennen want i.p.v. tien uur in Schiedam (een kwartiertje rijden!) had ik dus om half tien al in Hellevoetsluis moeten zijn! Nu dat ging ik niet meer halen, met vol gas kwam ik om tien uur hijgend over de drempel! Alleen had ik dus niets meegenomen om aan te werken, want de club is een pub geworden waar je alleen aan Blackbird designs mag werken, nu had ik nog een ufo thuis liggen maar daar had ik dus niets aan en dus zocht ik een nieuw patroon uit en zette daar de eerste steekjes van!
Het patroon heet Morning Star en het wordt een schattig klein borduurtje!

Maar ik was niet de enige, we waren met een hele groep en wat waren er leuke dingen gemaakt deze zomer! Kijk maar eens mee:


Deze schattige borduurtjes waren echt beeldschoon, ik heb de patroontjes ook en weet nu ook zeker dat ik ze met een draadje over een draadje ga maken, zo lief en fijntjes!


Niet alleen borduurtjes zagen het licht, ook dit schattige gehaakte schaapje stal de harten van de aanwezigen! En wat te zeggen van dit prachtige doosje, het dekseltje draagt een prachtig zwart-wit borduurtje en maakt van een tabaksdoosje een prachtig sierraad!Het kleine geborduurde aardbeitje dat aan het schattige schaartje hangt,  is  gevuld met zand zodat het prima is om naalden aan te scherpen, bijna
zonde om te gebruiken zo schattig!

En toen trok Els een blik open, deze prachtig geborduurde  lap was een van de creaties die zij deze zomervakantie prachtig afwerkte!Haar voorliefde voor primtives en country werd helemaal duidelijk met dit grappige kussentjes, zo mooi en origineel verwerkt! En tenslotte een Primitive letterlapje dat we al een jaartje geleden hebben gemaakt, maar dat nu ook tot een schattig kleedje is verwerkt!


Laat het nu net als het mijne op het nachtkastje van haar logeerbed liggen! Jullie zien het zeker wel, we hebben de smaak weer helemaal te pakken en ondanks heerlijke lachbuien, lekkere koffie met roomsoesjes werd er ook hard gewerkt aan nieuwe werkstukken, maar daar laat ik volgende keer wel weer eens wat van zien! Vandaag hopelijk weer wat tijd voor steekjes, maar in ieder geval gaan we genieten van een heerlijke zonnige dag! Fijne dag!

P.S. Hier nogmaals het antwoord op een vraag over de sleuteltjes:
Het sleutelpatroon is van Shakespeare's Peddler en heet Antique Locks and Keys.