zondag 20 januari 2013

Blog nr. 500!! Dus een feestje!Ja echt waar, ik ben eerverleden jaar 5 september begonnen met deze blog en vandaag plaats ik mijn 500e logje! Ik kan het vaak niet geloven als ik zie hoeveel mensen er alle dagen bij mijn blog over de vloer komen! Gemiddeld komen er nu zo'n 530 gasten per dag en over al de 500 logjes verdeeld 367! Zeg nu zelf, dat is toch niet geloven, zoveel bijzonders doe ik niet en ook mijn creaties zijn niet uitzonderlijk, dus waarom krijg ik bezoekers van zover als Australië en zuid-oost Azië en aan de andere kant van de wereld, Noord- en Zuid-Amerika en Canada, maar ook uit vrijwel elk land in Europa. (Hier een plaatje van de bezoekers van afgelopen vrijdag!) Geen idee, maar ik hoop dat jullie komen voor de gezelligheid! Grijns!

              Grafiek van populairste landen onder kijkers van de blog

Nu dan schreef ik het al, tijd voor een feestje en dus een GIVE-AWAY!!  Ben eens gaan nadenken waar ik jullie mee zou kunnen verblijden, dacht misschien een pop, een borduurwerk of een boek?? Wel wat te denken van allemaal!! Moet kunnen toch en iedereen mag meedoen hoor!

Hier uit mag je kiezen en dan hopen dat je wordt getrokken:

Een door mij gemaakte pop, zomer- of winterpop, een engel of een bengel, dat mag jezelf kiezen:


Dit complete pakketje met garens en voorgedrukte stof om het schaaretui en de fob te maken, ik bracht dit mee uit Frankrijk!


Of lijkt dit Japanse boek over borduren met lint je iets, ja het is in het Japans maar alles wordt perfect met beelden uitgelegd:

Er staan naast schattige quilts ook heel gave tasjes en andere hebbedingetjes in!

Nu meiden en jongens, hier is het tijd voor een heerlijk Engels ontbijt en een wandeling met Tara, iedereen veel succes en ik trek dinsdag om zes uur de winnaars!

Fijne dag!