zondag 17 januari 2016

Open dag bij de Quilthoeve!

Gisteren naar Naaldwijk gereden voor de open dag daar, was het al van plan maar eigenlijk was ik het een beetje vergeten tot ik een berichtje op Facebook zag en dus zei ik gedag tegen mijn DH en ging ik snel ernaar toe. Weet je ik had echt niets nodig wat betreft lapjes, ben nog druk met mijn ufo's en heb daar meer dan genoeg materiaal voor, maar ik had gelezen dat zij nu mijn favoriete garentjes hebben en dus heb ik daar mijn slag in geslagen:


Mijn foto
Heb gewoon wat kleuren uitgekozen die ik mooi vond en die ik zeker zal gebruiken in mijn werkjes en weet je wat het leukste is van zo'n open dag? Je komt nog eens iemand tegen en deze keer was het Martine  die helemaal alleen naar Naaldwijk was gereden voor een gezellig uitje en we maakten samen even een praatje en natuurlijk ook met de dames van de winkel die er druk bezig waren! Janine en Willy en natuurlijk Tammy en Ingrid, ik heb even wat foto's van hen geleend, want ik had mijn toestel wel bij me maar totaal geen foto's gemaakt!

Er lagen echt prachtige voorbeelden van de cursussen die je er het komende seizoen kan gaan volgen of waar je nu patroontjes van kan kopen, maar eerlijk gezegd was het de muur hieronder waar ik de meeste tijd voor heb door gebracht!

Wow, zoveel prachtige kleuren, nu ik heb voortaan een hofleverancier dichtbij!

Fijne dag!