dinsdag 27 november 2012

Druk bezig geweest!

Ik ben gisteravond druk bezig geweest, samen met Ome Jan een cadeautje gemaakt voor de Kerstruil, nee Tante Sien (gaaf gevonden Cuny!) had vrijaf, die wordt misschien vandaag nog aan het werk gezet! Maar wat Ome Jan en ik samen hebben gemaakt gaat nu eenmaal haar capaciteiten te boven! Het was meer dan een uur hard werken voor Jan en ik heb heel wat keertjes garen in moeten spannen, maar het eindresultaat is echt gaaf geworden! Nu mogen wij de gegeven en gekregen pakjes pas op 26 december laten zien dus ik kan nu niet laten zien wat wij hebben gebrouwen, maar wat dan wel?

Nu gistermiddag heb ik ruim een uur door Intratuin gebanjerd, heerlijk genoten van kleine kinderen die vol adoratie naar de bewegende kerstfiguren keken, de geur van dennengroen en bloeiende planten en ongelooflijke hoeveelheden mooie en lelijke kerstversiering! Zelf moest ik de hele zaak door om pas bij de laatste uitstalling te kunnen gaan snuffelen naar leuke spullen voor het toilet! Bij Clayr & Eef vond ik eindelijk een bruin haakje voor het gastendoekje en ook kwam ik daar deze gave (beetje kitscherige) spiegel tegen die er nu ook een plekje  heeft gekregen en dan deze kalender, past die niet heerlijk in het sfeertje wat ik wilde creëren?
 Zo dit zijn voorlopig echt de laatste foto's van ons kleinste kamertje hoor, nu alleen hopen dat de andere spulletjes in maart weer echt leverbaar zijn zoals beloofd!
Vandaag zwemmen en strijken en voor DP zorgen die gistermiddag met zware hoofdpijn naar huis is gekomen. Gelukkig gaat het nu alweer een beetje beter.

Fijne dag!

P.S.Nog iets leuks zien:
http://www.youtube.com/watch?v=7-hbwg2A5pQ