donderdag 4 april 2013

Zo´n dag dat je .....

loop te duwen om alle klusjes gedaan te krijgen, zo´n dag dat je geen steek zet en je het liefst alles in een hoek zou zwiepen, zo´n dag dat je ondanks zo nu en dan een beetje zon toch zou willen gillen dat het nu wel eens lente mag worden, zo´n dag dat je ´s morgens loopt te sloffen in de winkels , het hoognodige in je karretje mikt zodat je ´s middags terug moet omdat je de helft bent vergeten!! Zo'n dag had ik dus gisteren! Oh en ik moest ook niet in de spiegel kijken want ja mijn haar zit voor geen meter en ik heb geen puf om naar de kapper te gaan! Grrrr!!! Wel op zo'n dag zoek ik naar iets wat wel leuk is en gisteren vond ik de Landleven, natuurlijk veel te laat voor de helft van de leuke dingen die erin staan, maar ja de Lente is ook te laat en er staan gelukkig nog wel wat dingen in de agenda die hartstikke gaaf zijn om te doen!  Heb je nog even? Ja, dan laat ik je gewoon even meekijken!
Eerst even neuzen in de agenda, ah ja daar staat dat er een leuke Speelgoed tentoonstelling is in Krimpen aan den IJssel:

Duurt nog tot 11 mei, nu daar ga ik dus naar toe kan ik meteen die gave quiltwinkel daar weer eens bezoeken! Oh en mocht je vandaag zin hebben om te fietsen, dan snel naar Zeeland naar Kapelle, daar vertrekt om 12.30 uur de Bloesemfietstocht, mmmm zou eerst maar even bellen of dat doorgaat want met de kou van nu zou dat wel eens uitgesteld kunnen zijn : 0113-344904

Dan zijn er nog twee tentoonstellingen, de eerste in Sittard van prachtige pastels (zie je die pauwen?) tot 26 mei en de andere in Nijkerk tot 16 juni in het Stoomgemaal  met Polderkunst.
In Friesland kun je nog meedoen met een workshop Botanisch tekenen en schilderen in Bovenkarspel op 11 en 25 mei en dan voor de wol fanaten onder ons: 18 mei is er een workshop plaid vilten in Amsterdam bij Atelier ZachtAardig.

Zo en nu hoop ik dat ik vandaag meer energie heb en straks lekker kan gaan zwemmen en misschien komt er zelfs wel een steekje hier of daar ach we zien het wel!
Fijne dag!